Några sorgedagar har startat ✨?

0

I em har husse hämtat Nellie, min kära lilla hund, eftersom matte ska vara borta några dagar. Så den jobbiga känslan av att skiljas från någon har börjat. I morgon påbörjas resan ner till Arboga för farmors begravning ???

Jag har ändå turen att få ha änglarna nära, de hälsar på av sig själv ibland men ber jag om lite energi eller tröst så är de med mig omedelbums. Jag inser vilken tur jag har! Farmor har redan visat sig tillsammans med min faster och farbror ?

Eftersom jag bara har upplevt detta i 2,5 år så blir jag både överraskad och fascinerad över det som händer. Efter att omedvetet ha stängt detta ute så var det efter jag började med yoga och fick healing som jag började öppna mig för andevärlden. Och såååå mycket jag har kvar att uppleva och lära.

Ta hand om er ✨??

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke