Bra dagar ❤️

0

Efter att ha skrivit en massa om ångest så känner jag att jag måste få in lite positivt också ? En bra em med skogspromenad, dusch och långt samtal med dottern så är livet ljusare igen.

Hur orkeslös jag än är så är lite social samvaro (fysisk, telefon eller mess) en boost som inte slår något annat. Däremot har jag väldigt svårt att ta första steget en dålig dag, och tvärtemot en bra dag, ganska logiskt, men med andra ord är det de tysta dagarna jag behöver en push som mest. Ett mess är aldrig någonsin fel ❤️

Att bo i hus är rent fantastiskt! När jag lagade mat i dag stod jag och tittade ut på skogen och bara njöt, bättre utsikt kan man inte ha. Ja jo kanske en sjö kan slå skogsutsikten ibland, de där vågorna eller en spegelblank sjö är också njutning. Jag får ta en liten promenad för att kunna njuta av sjön, så det är inte synd om mig, jag njuter av min skog!

Sen har jag världens sötaste fyrbenting, just nu tjatar hon på mig om att det är dags för kvällsmackan och att krypa ner i säng. Jo hon kan tjata ganska bra även utan ord, hon stirrar, fnyser och morrar lite lätt, allt i stigande ordning beroende på om jag ser på henne eller inte. Sen är det till att gissa vad hon vill och hon brukar fnysa till svar när jag gissar rätt. Eftersom vi bott tillsammans några år nu så är jag ganska bra på att gissa rätt redan innan hon börjar stirra, men när jag som nu tittar på plattan så ökar hennes tjat ganska fort från stirrande till en fnysning eller morrning ? Min lilla glädjespridare ❤️

Så nu lägger vi ner bloggandet och tar kissrundan runt huset.

Kram på er ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke