Berg- och dalbana ?

0

Livet går upp och livet går ner

Just nu är det lite väl mycket ner, min farmor dog i söndags och dagen efter varslas jag för första gången i livet. Precis när jag fick veta att min farmor dött låg helt plötsligt en vit fjäder framför mina fötter på gräsmattan. Sen kom hon och visade sig tillsammans med min faster och farbror. Det är en tröst att de kommer och visar att de finns i närheten ✨?

Första gången jag var med om att en av mina andar kommunicerade med ord var när mormors bror gått bort. Han gick bort på morgonen och på EM kom han tillsammans med mormor och morfar. Eftersom de varit nära tidigare så var det skönt att de kom tillsammans. Jag var inne i lägenheten när detta hände så jag gick ut eftersom jag får lättare kontakt ute. Så väl ute på gräsmattan med en cigarett i handen så känner jag att de finns runt mig. Sen lutar sig mormor fram till mig och säger ”Int ska du röka Jessica” precis som mormor skulle ha uttryckt det så det fanns ingen tvekan att det var hon. Så där satt jag mitt på gräsmattan och både skrattade och grät ❤️ Oftast är dessa möten så starka att tårarna bara rinner ?

Min mormor har varit närvarande tidigare vid olika tillfällen och ibland tillsammans med morfar. Förra sommaren var jag uppe i stugan och just den här dagen var min syster och hennes familj där. Lilla M var inte så gammal när jag satt med honom i köket, han låg över min axel och bubblade och surrade, men bakom mig fanns bara köksskåp, så jag frågade om han såg mina änglar. Ja det tror jag sa min syster och lite senare kom mormor närmare och förmedlade att hon var glad över att stugan var full med barnbarn och barnbarnsbarn ❤️

Jag hade gjort upp en plan att jag skulle blogga i kronologisk ordning, men jag har insett att det inte går ??

Så till nästa gång -ta hand om er och era nära och kära ✨??

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke