Hus, äntligen ett hus ???

0

Åh nu var det länge sedan jag skrev något här, så länge att jag glömt både inlogg och lösenord ?? Dessutom har jag köpt en ny padda så inget var sparat ?

Sist var jag på ev på väg till ett nytt jobb och ja jag bytte jobb, som studie- och yrkesvägledare är vi i dag lite eftertraktade då vi inte är många med universitetsutbildningen. Så i det läget får man väl passa på och se sig om lite. Det nya jobbet innebär jobb i Strömsund och Östersund och vi är en arbetsgrupp med SYVar från hela Sverige. Det kan nog både utveckla verksamheten och mig ?

Efter 1,5 år i lägenhet så började längtan efter en gräsmatta bli för stor, jo ja en gräsmatta ?? Jag behöver helt enkelt friheten att gå ut barfota i gräset! Lite andra krav har jag också på ett hus och efter ett tag dök det perfekta huset upp. Lagom stort, 3 rum och kök, lite utanför samhället men ändå inte långt bort, till det en stor veranda både med och utan tak, vilket jag saknade mycket i mitt förra hus. Sen slår det mig när jag sitter ute på bron och filiderar att jag, så länge jag kan minnas, ville ha ett hus med fönsterluckor. Och gissa vad som finns på mitt lilla slott, ja självklart fönsterluckor ?

Sedan har jag min lilla fyrbenta prinsessa som är uppfödd lös, som jag har känt som ett straff att sätta på koppel för varje promenad, eftersom hon är både lydig och följer mig dit jag går. Dock är hon alldeles för social för att gå lös i ett lägenhetsområde ? Nu kan vi gå ut på vår gräsmatta och njuta, hon får gå runt som hon vill, eller bara sitta lugnt på bron och filosofera. Till huset hör också lite skog, så den upptäcker vi olika områden av varje dag på våra skogspromenader. Stannar jag och plockar enris och annat så fortsätter hon snusa runt och upptäcka nya dofter. Hon blir väldigt glad när jag frågar om hon vill ta en promenad i skogen, så där njuter vi av lugnet båda två ???

Änglarna finns fortfarande runt mig, även om jag när jag inte mår så bra stänger av min andliga sida. Låter hur konstigt som helst eftersom de inte gör annat än ger mig energi och upplevelser. Men där nere i djupet på gropen så räcker det att se till att jag sover och äter, resten finns det ingen ork till ? Jag är nu på väg upp, det går sakta men säkert. Jag njuter varje dag jag orkar göra lite mer än dagen innan. Så i dag har jag tvättat, gått skogspromenad och satt trappstegsmattor i trappen ? I det nya huset och småhusen på gården finns också lite andar. Det lilla stallet är fullt med djurandar, så fullt att jag från början hade svårt att vara där inne, det går bättre i dag ???

Häromdagen skickade jag healing för första gången på länge, här har jag mycket att lära ✨ När healingen har pågått en stund så tar jag in den jag healar lite för mycket, så här måste jag lära mig att begränsa mig. Hur mycket ska jag ta in och inte, lite balansgång ??

Stor varm kram på er ?✨?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke