Änglar och sorg ✨

0

I somras vid ännu ett kärt besök fick jag frågan vart min andliga sida kommer ifrån. Jag fick fundera en stund och sen fick jag svaret att det kommer från min pappas sida. Det innebär också att jag fick fundera över om det är därför mina skyddsänglar är från pappas sida av släkten. Även om jag har kontakt med änglar på min mammas sida så är det väldigt tydligt vilka som är mina skyddsänglar ??

Så med det i minnet så var det självklart att jag skulle åka till Arboga i somras, där finns släkten på min pappas sida. Det var bara meningen att jag skulle åka dit, för på två timmar visste jag att jag var välkommen till min faster och kusin, jag hade ordnat hundvakt och börjat packa. Hela resan ner kändes det som jag var på väg hem, så inte förrän jag kom till Västerås kunde jag sluta köra och ta in på hotell och utforska staden på cykel innan jag kröp i säng. Då hade jag bara några mil kvar.

Nu kommer den tuffa delen, för ca 14 dagar efter jag varit till Arboga dog min kära faster ?❤️ Så meningen med denna resa var många. Agneta skulle ha fyllt 55 år förra veckan, så grattis igen min nu tredje skyddsängel ?

Jag kom till min faster och kusin mitt i dagen och vi pratade släkt, vad som hänt i släkten och sen var vi och besökte några gravar, bla Ragnhilds (farmors mamma) som också är min skyddsängel. Dagen efter när jag satt ute på bron och bara njöt av sommarvärmen hade jag inte bara mina skyddsänglar runt mig utan ca 10 personer till från min äldre släkt. En fantastisk känsla som gjorde att där satt jag och både skrattade och grät ?✨?

Vi hade fantastiska dagar och jag och min kusin M var och badade varje dag, bla i Hällarna där jag badat som barn. Vi åkte runt och tittade på många ställen där jag varit som barn. Vi bodde i Arboga tills jag var 6 år så det fanns lite att titta på. Vi var även till Hult där jag har fantastiska minnen av fruktträd och en härlig trädgård, känslan är att där var jag ute så mycket jag bara kunde. Precis en sån trädgård ska jag ha i mitt nästa hus ???

I närheten av Arboga så har jag även kusin J och för första gången på många år fick vi träffas. När jag stod och väntade på henne vid fiket så kände jag hur glad hennes pappa var över att vi skulle ses. Han är också en av mina skyddsänlar som dog alldeles för tidigt ?? Vi fick en härlig stund och hon lovade att hon skulle komma upp till oss och hälsa på. Hennes make är lika tokig i att fiska som mina föräldrar så det är nog inga problem att få med honom på den resan ?

Så nu med tre skyddsänglar, varav två har gått vidare alldeles för tidigt vill jag bara säga;
Ta hand om er och stor kram ❤️?❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke