Berg- och dalbanan som kallas livet ✨

0

Ibland går det upp och ibland går det ner, och det är väl så det ska vara, men just nu skulle jag behöva lite mer upp. Därför har det inte kommit något blogginlägg heller på ett par veckor.

Det är lite hemskt när jag kommer på att det första som försvinner när det blir för mycket är omtanken om mig själv, det andra är kontakten med mina änglar. Jag vet att de är där men “orkar” inte ens ta emot den energin de vill ge mig. Det hela blir bara en lång svart tunnel där det förhoppningsvis finns en ljusglimt i så småningom.

Så jag har lite att jobba på både i planering på jobbet och privat. Att stänga av för att överleva är helt galet helt enkelt. Ett kort inlägg denna gång men nästa gång ska ni få följa min resa till Arboga i somras, en resa som kändes som en resa hem.

Kram på er ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke