Sommar sommar sommar ✨☀️

0

I somras hade jag en sån där sommar som jag alltid vill ha, en massa härliga möten, sommar i stugan och kunna ta bilen och åka dit jag vill. Självklart vill jag så småningom ha någon att dela detta fantastiska med, men tills dess är jag fullt nöjd med alla dessa underbara människor och andar som finns i mitt liv ❤️

Även om min mormor och morfar inte är mina skyddsänglar så finns de hos mig, från början mest under mina yogapass, men sen även vid andra tillfällen. I början av sommaren gick min mormors bror bort och den em kom han till mig i sällskap av mormor och morfar. Jag låg då inne i soffan och eftersom att jag känner mer ute så tog jag med mig Nellie och gick ut och satte mig i gräset. Så där satt jag i gräset, njöt av sällskapet och rökte en cigarett. Då känner jag hur min mormor kommer fram och viskar i mitt öra “Int ska du röka Jessica”, precis i dialekt och ton som min mormor skulle ha sagt det. Så där satt jag i gräset och både skrattade och grät ❤️ Älskade änglar ❤️

Eftersom jag fyller år mitt i sommaren och just den veckan så hade jag växthusvakt uppe i stugan så visste jag inte hur många som skulle komma eller tom om jag skulle bli helt själv. Men jag bunkrade med tårtämnen och fika och vilka födelsedagsdagar jag fick ?? Inte bara en utan flera ❤️

Även under en av dessa dagar passade mormor på att visa sig. Vi satt i köket, vilket inte är så stort i stugan och jag hade lilla M på axeln. Han bubblade och surrade med någon över min axel så jag frågade om han såg mina änglar. Det trodde både hans mamma och jag att han gjorde. Då känner jag att det är mormor och hon är så lycklig över att stugan är full med barnbarn och barnbarnsbarn ❤️

Jag önskar att jag kunde beskriva känslan vid dessa möten, jag ska iaf försöka. Tänk dig att du har saknat någon länge och helt plötsligt finns de där, det beskriver lyckan andarna för med sig. Eftersom det hela är ett stort och oväntat möte så blir känslan så stor att jag ofta gråter av glädje. Vilket medför att jag ofta gråter och skrattar på samma gång. Efter mina första möten så kunde jag heller inte prata om de utan att gråta ???

Under en av dessa sommarmöten så fick jag frågan vart mitt andliga kom ifrån, vilket fick mig att fundera en stund. Känslan sa mig dock att detta kommer från min pappas sida, jag tror också att det är därför min farbror och farmors mor är mina skyddsänglar, fast släkten från mammas sida också finns hos mig, men på ett annat sätt. Och jag är lika tacksam för dem alla!

Kram på er ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke