Spahelg och den där magkänslan ✨

6

Har haft en fantastisk myshelg med en vän, det var länge sen jag var så avslappnad ? Vi kan bara konstatera att vi inte behöver åka speciellt långt för att få en fantastisk spaupplevelse. Och har ni inte provat en bastu med dimma så är det dags! Att dessutom kunna ta ett bad ute i solen bland frosten gör det hela ännu bättre ❄️☀️

Så till magkänslan, ni vet den där som slår till ibland. Oftast när det är något obehagligt som sker, men även när man mår som bäst. Precis som min kontakt med andevärlden ökade med yogan så har även magkänslan/intuitionen förstärkts. Jag ska berätta om ett exempel och egentligen det exempel som gör att jag hädanefter alltid, ja alltid, kommer att lyssna på den.

Det var jultid och dottern med pojkvän hade nyss kommit hem. Vi satt och åt middag och diskuterade vad vi skulle göra efter det. Då säger dottern “vi ska bara åka hem till farmor och farfar en sväng”. Då skriker hela min mage NEJ! Jag säger dock inget, utan de far iväg. Ett litet tag senare kommer de tillbaka och säger att de har kört i diket… Jultid, fullt med snö och de hade bara kommit en bit på väg när bilen skar ner i snönkanten och de hamnade långt ner i diket eftersom det var en slänt där. Ingen kom till skada, tack och lov, men en omskakande upplevelse ? Jag berättade om min magkänsla för dottern och sa nästa gång min mage säger nej kommer jag att lyssna och säga ifrån. Helt okej sa hon då, precis som nu när jag frågade om jag fick skriva om det ❤️

Att lära sig att lyssna på kropp och själ är en gåva som vi alla har, vi har bara stängt av den på olika sätt och olika mycket. Att sedan öppna den igen kräver olika mycket av oss. För mig krävdes en rejäl ångestperiod som resulterade i yoga och healing för att jag skulle öppna mig igen. En resa som jag både älskar och hatar, ångest är fruktansvärd och inget jag önskar någon att uppleva. Men med resten av resan i färskt minne så är jag tacksam över vart allt ledde mig ✨?

Nästa gång ska ni få möta mina skyddsänglar ? Kram på er!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Marika den


  Jag vill träffas! Undrar om du kan spå eller se nåt runt mig…vi måste träffas!!!

  • jessicahelena den

   Absolut ✨? Ring när du har planer att åka häråt ?

  • jessicahelena den

   Hej Marika! Klart vi måste träffas ❤️ Har precis skaffat mina första tarotkort men inte börjat använda den. Däremot kan vi se vad som kommer till mig under en healing ❤️

 2. Carina den

  Så glad att ditt liv fick en så härlig vändning synd bara att du skulle ha en så jobbig tid för att livet sen skulle bli så bra. Kram / Mamma

  • jessicahelena den

   Tack ? Ja ibland går det upp och ibland går det ner. Att hänga fast vid det positiva behöver jag (vi) träna på ???

  • jessicahelena den

   Ja det svänger fort i berg- och dalbanan ❤️Kram

Lämna en tanke