Premiär ✨

6

Hej och välkommen till min blogg!

Mitt livs första blogg, otroligt kul och jag hoppas du kommer att trivas här med mig! Anledningen att starta en blogg kan vara många, men min är att jag börjar få så många andliga upplevelser att jag nu vill skriva ner dem innan jag glömmer dessa fantastiska upplevelser.

Efter att under många år inte ha varit medveten om min andliga sida så öppnades en helt ny värld när jag började med yoga. Jag hade levt med hemsk dränerande ångest under ett års tid och skrev vid ett tillfälle om detta på FB. Och där började allt, M som hade yogan skrev till mig och övertygade mig om att jag skulle komma dit. Efter det gick jag på Mediyoga en gång i veckan och fick även healing av M vid flera tillfällen. Efter 5 månader så hade jag trappat ur alla mediciner och mådde som en prinsessa. Detta är jag fortfarande väldigt tacksam över! Efter allt mörker kom ljuset tillbaka i mitt liv och det med en helt ny dimension ✨

Här inträffar min, medvetet, första andekontakt eller som jag brukar säga änglabesök.

Min son och hans flickvän väntade sitt första barn, och mitt första barnbarn ? Sonen hade lovat sin farmor ett ultraljudskort, men innan vecka 18 kom så hade hans farmor hastigt gått bort. Så sommaren 2015 åkte vi till hennes grav, vi planterade och gjorde fint. Sonens flickvän hade gjutit en fin ängel som hon målat vit och sen hade vi med ett ultraljudskort i ram. Vi hade en fin stund där. På kvällen så lägger jag mig och läser, precis som vanligt, och när jag sedan släcker och lägger mig till rätta händer det. Hela rummet fylls av en stor lycka, jag känner att det är sonens farmor och att hon är jätteglad över ultraljudskortet. Där ligger jag alldeles förundrad, glad och självklart rinner tårarna. Jag har fortfarande svårt att tala om dessa upplevelser utan att gråta. Det var en stor stund och jag är tacksam över att jag får vara med om detta, de kan fortfarande överraska mig dessa härliga änglar.

Så eftersom jag har lovat mig själv att inte skriva för långa inlägg så fortsätter jag någon annan dag. Kram på er ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Kerstin wikner den

  Har också varit med om saker som övertygat mej om att det finns något mera, inte bara detta jordelivet. När min son Marcus bara hade några dagar kvar här på jorden såg han helt tydligt sin mormor, som varit död sedan 8 år då. Är helt övertygad att hon var den som hjälpte honom över till den andra sidan❤️

  • jessicahelena den

   Visst var hon där Kerstin ❤️ De finns nu båda vid din sida

 2. Marie Melin den

  Ska bli så roligt att följa Din resa Jessica❤️ Vilken underbar mäktig upplevelse du delar med dig av. Kramar/ Marie

  • jessicahelena den

   Tack Marie ❤️ Kram på dig!

 3. Marika den

  Finaste Jessica ? tänk så många överraskningar livet har ? fint skrivet och jag hoppas din andliga resa fortsätter lika vackert?

  • jessicahelena den

   Tack Marika ❤️ Jamen det gör den, hoppas du hänger med!

Lämna en tanke